BRAČOLOGIJA – Bračka božićna kviz liga

Turistička zajednica Grada Supetra će tijekom prosinca, točnije svaki četvrtak (12.,19. i 26.12.) s početkom u 20.00h na Božićnom kantunu u Supetru održavati BRAČOLOGIJU – bračku božićnu kviz ligu s pitanjima vezanim za Brač, njegovu povijest, zanimljivosti, poznate ličnosti…

 

U bračkoj božićnoj ligi mogu sudjelovati svi, bez obzira na prethodno znanje i iskustvo u kvizovima. Ekipu moraju činiti dva člana a ekipa moze imati i pomagače. Prijave za ligu biti će na samom Božičnom kantunu, u četvrtak, 12.12., od 18.00 – 19.30h. Prijave prije toga nisu moguće.

 

Glavna nagrada za pobjednika ovogodišnje bračke božićne kviz lige je VIKEND ZA DVOJE u LIFECLASS TERMAMA SV. MARTIN. Osim najvećeg broja osvojenih bodova na kraju lige, potencijalni dobitnici glavne nagrade moraju nastupiti na svim trima kvizovima četvrtkom.

 

Za 1. kolo bračke božićne kviz lige (12.12.) pripremili smo 40 DA – NE pitalica. Pobjednici večeri osvajaju 10 bodova, drugoplasirani 5, trećeplasirani 3 boda a svi ostali s barem jednim točnim odgovorom osvojiti će 1 bod.

 

Isti princip bodovanja primjeniti ćemo i na 2. kolo i finale te ćemo zbrajanjem svih osvojenih bodova, 26.12. dobiti pobjednike ovogodišnje BRAČOLOGIJE – bračke božićne kviz lige i prekrasnog vikenda za dvoje u LIFECLASS TERMAMA SV.MARTIN.