• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Dobrodošli na službenu stranicu Turističke zajednica Grada Supetra...

VIDEO SUPETAR

 

VIDEO - BRAČ


VIDEO - ŠKRIP

 

OTOČKA KUHINJA 

 

25 uređenih biciklističkih staza na otoku Braču zove na avanturu!

   Utorak, 03 Svibanj 2016 08:56

Dugogodišnji trud otočkih zaljubljenika u biciklizam i turističkih zajednica otoka Brača itekako se isplatio. U Sutivanu na otoku Braču, 21. travnja na dan Planete zemlje,u predivnom ambijentu fascinantne Ville Sutivan u vlasništvu”Iločkih podruma“, predstavljena je jedinstvena cikloturistička karta otoka Brača.


Još otprije poznat po atraktivnom festivalu Vanka regule i događajima sa sportskim predznakom, pokretač projekta Bike friendly Sutivan, općina Sutivan logično se nametnula kao mjesto predstavljanja.

Sve turističke zajednice otoka ujedinile su se u ovom projektu pod vodstvom županijske Turističke zajednice i Biciklističkog saveza Dalmacije. Ukupna dužina biciklističkih staza otoka Brača je čak 1026 km što Brač čini otokom s najviše biciklističkih staza.

Zadovoljstvo do sada odrađenim nije krio ni Joško Stella, direktor TZ Splitsko-dalmatinske županije. U obraćanju prisutnima istaknuo je kako su potencijali ovakvog turizma izrazito važni za produljenje sezone. O potencijalu cikloturizma, govorio je i Denis Špadina, predsjednik Biciklističkog saveza Splitsko-dalmatinske županije. U obraćanju prisutnima Tončica Tonšić,direktorica TZ Sutivan izrazila je zadovoljstvo, što su se sve turističke zajednice otoka ujedinile u ovom biciklističkom konceptu.

Direktor TZ Supetar Ivan Cvitanić, naglasio je da će do lipnja sve staze biti propisno označene. Upravo iz Supetra kreće najduža staza, duljine čak 180 km,  nazvana po Svetom Jurju,otočnom zaštitniku. Staza prolazi kroz sva bračka naselja, a za nju turisti pokazuju najveći interes. Problemi sa prijevozom, velikoj cijeni biciklističke karte za trajekte, bila je tema razgovora.

 

cijeli članak pročitajte OVDJE.

 
banhtz.jpg

eVISITOR PRIJAVA


OTKRIJTE BRAČ...