• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Dobrodošli na službenu stranicu Turističke zajednica Grada Supetra...

VIDEO SUPETAR

 

VIDEO - BRAČ


VIDEO - ŠKRIP

 

OTOČKA KUHINJA 

 

U Supetru započinje 15. Svjetsko prvenstvo u udičarenju iz usidrene brodice (U-21)

   Četvrtak, 01 Listopad 2015 10:14

Od 03. -11.10. u Supetru će se održati 15. Svjetsko prvenstvo u udičarenju iz usidrene brodice (U-21). Biti će ovo prvi put u povijesti da je Supetar domaćin jednog svjetskog prvenstva, a još od 1979.g. i  Mediteranskih igara u Splitu kada je Supetar ugostio streličarska natjecanja i natjecanje najvišeg ranga.


Na 15. SP-u U-21 nastupiti će reprezentacije Hrvatske, Italije, Crne Gore, Slovenije i Francuske a zone ribolova nalaze se u supetarskom akvatoriju.

Delegat FIPS-Ma za ovo prvenstvo je Belgijanac Ronny de Ranter a glavni sudac natjecanja ispred HSŠRM -a je g. Robert Stermečki.

Organizatori natjecanja su Klub za športski ribolov i podvodne djelatnosti – KŠR „Arbun“ iz Supetra i Hrvatski savez  za športski ribolov na moru (HSŠRM). za športski ribolov na moru (HSŠRM) i Klub za šporstki ribolov i podvodne djelatnosti "Arbun" iz Supetra, a su-organizatori natjecanja Grad Supetar i Turistička zajednica Grada Supetra.

Klub za športski ribolov i podvodne djelatnosti „Arbun“ iz Supetra domaćin je ovog natjecanja u godini kada slavi 55. obljetnicu osnutka i bilježi neke od svojih najvećih  uspjeha poput naslova ekipnog prvaka Hrvatske u podvodnom ribolovu i brončane medalje na prvenstvu Južnog Jadrana u podvossnom ribolovu. KŠR „Arbun“ je i ovogodišnji dobitnik plakete za značajan doprinos razvoju sporta i ugledu Grada Supetra.

Otvaranje Svjetskog prvenstva zakazano je za nedjelju 04.listopada u 17.00h kada će se održati i svečani mimohod sudionika na supetarskoj rivi.

Svakodnevne objave rezultata, fotografije i zanimljivosti o natjecanju možete pratiti na facebook stranici prvenstva – 15. Svjetsko prvenstvo u udičarenju iz usidrene brodice (U-21).

PROGRAM SVJETSKOG PRVENSTVA POGLEDAJTE NA SLUŽBENOJ FACEBOOK STRANICI, OVDJE.

 
banhtz.jpg

eVISITOR PRIJAVA


OTKRIJTE BRAČ...