• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Dobrodošli na službenu stranicu Turističke zajednica Grada Supetra...

VIDEO - ŠKRIP

 

OTOČKA KUHINJA 

 

Slovo "V"
Upisi koji počinju s "V"

Villa Dora

Villa Dora nalazi se u malom mjestu Splitska, tik u obalu mora. Sa terase vile pruža se prekrasan pogled na more.

21410 Splitska

Villa Kabo

Villa Kabo sastoji se od 3 apartmana ( 4+1 osoba/po apartmanu). Internet, klima, parkiralište, balkon, grill. 300m do mora. Govorimo mađarski.

21410 Splitska

Villa Keti

Vila Keti u ponudi ima sedam apartmana, od togu su tri studio apartmana. U želji da vam omogućimo što veću udobnost svi apartmani su luksuzno opremljeni.

21410 Splitska

Villa MIDEA

Obrt "MIDEA", za smještaj i usluge u turizmu, zamišljen je kao obiteljsko gospodarstvo i kao takav postoji od 9. mjeseca 2003. godine.


Villa Supetar

Vrlo ugodan mali obiteljski hotel izgrađen u tradicionalnom stilu bračkog kamena u centru Supetra. Sve sobe i apartman su klimatizirani (grijanje/hlađenje), imaju tuš/wc, balkon, televiziju i telefon. U sklopu hotela nalazi se restoran, aperitiv bar, vrtna restauracija, turistička agencija.

21400 Supetar

VLADISLAVIĆ ANTE TONČI

Samostojeća kuća sa dva apartmana. Jedan četiri ležaja 2+2, drigo 3 ležaja 2+1. Nalaze se neposredno plaže, svega 300m od mora.
Parkiralište u uz apartmane.


21400 Grgino 30, MIRCA

VLADISLAVIĆ IVAN

Vila MIS s privatnim bazenom smještena je na osami uz more. Od centra grada udaljena je 700m, najbliži restoran i trgovina s prehrambenim proizvodima 500m, najbliža plaža je 20m od vile.

21400 Vrilo 3, Supetar

VLADISLAVIĆ IVO(Studio Apartman )

Kuća je udaljena od obale mora 50m. Uz samu plažu, gostima stoji na raspolaganju roštij, kuća raspolaže vlastitim parkiralištem.

21400 Mirca

VO'I'SA – DANI URBANE GLAZBE

VO'i'SA – Dani urbane glazbe je festival urbane glazbe koji u Supetar početkom kolovoza privlači ljubitelje novih smjerova elektronske glazbe. Maštoviti i chill out program, ležerna atmosfera ljetnih vreva, odlični zvukovi i pozornice uz more dovoljan su motiv da budete u Supetru početkom kolovoza.


Vrbanec Anka

Kuća se nalazi 5 minuta do mora. Apartman za 4 osobe, apartman ima mašinu za suđe, mašinu za robu, ventilator na stropu u svaku prostoriju, parking. Sve do centra je udaljeno 5 minuta. Dućani blizu.

21400 Supetar
<< Početak < « 1 2 » > Kraj >>
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds