• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Dobrodošli na službenu stranicu Turističke zajednica Grada Supetra...

VIDEO - ŠKRIP

 

OTOČKA KUHINJA 

 

Slovo "S"
Kategorije koje počinju s "S"

Splitska

Privatni smještaj

Splitska

Supetar

Hoteli, Kampovi, Privatni smještaj, Turističke agencije

Supetar

 

Upisi koji počinju s "S"

Salamon-Kompasi Alemka

Ova kuća se nalazi u mirnoj sporednoj ulici i okružena je obiteljskim kućama.U jednom od najljepših i najmirnijih dijelova Supetra, ali vrlo blizu centra tj. rive, gdje su smješteni mnogi restorani, dućani, kafići, te na dominatnom mjestu prelijepa supetarska crkva.Apartman za 4-6 osoba, super komforan(4 zvjezdice) veličine oko 110m2 u jednom od najljepših i najmirnijih dijelova Supetra, ali vrlo blizu centra...

21400 Supetar

Sinčić Olga

Villa Olga je samostojeća trosobna kuća, smještena u lijepom vrtu od cca 1000m2 i okružena maslinama. Objekat je udaljen od plaže 5 minuta hoda, do centra mjesta također 5 min hoda i 10 min do trajektnog pristaništa.

21400 Supetar

Sinovčić Dragimir (apartman)

Apartman se nalazi u novoj kući na prvom katu. Na raspolaganju su dnevna soba sa kuhinjom, dvije dvokrevetne spavaće sobe plus jedna soba sa kupatilom.

21400 Mirca

Sinovčić Juraj

App se nalazi cca 350 m od plaže, banj u prizemlju obiteljske kuće samo deset minuta hoda. App se sastoji od dvije dvokrevetne sobe, tuš-wc, kuhinja s balkonom. Kuća raspolaže vlastitim parkiralištem. Najbliži restoran kao i trgovine udaljeni su svega 250m.

21400 Supetar

Spasić Katja

1. soba (2 kreveta); 2. soba (2 kreveta); 3. soba (3 kreveta); 2. kupatila; 1. kuhinja i blagavaona. Ograđeno dvorište sa vrtnom garniturom i tušem.

21400 Supetar

Stjepić Anto

Izdajem dva novoopremljena apartmana u mirnom dijelu Supetra, udaljen od plaže 100 m. Apartmani posjeduju veliku terasu i parking mjesta.

21400 Supetar

Stojanović Ljubica

VILLA ALEXANDRE *** nalazi se 400m od trajektnog pristaništa u gradu Supetru, a udaljenost je 100m od plaže. Nudimo tri dvokrevetne sobe i jednu jednokrevetnu.

21400 Supetar

Suša Milan

Villa Ankora je potpuno nov objekt koji se nalazi na mirnom i tihom mjestu sa prekrasnim pogledom. Imate sve preduvjete za potpuni užitak, opuštanje i miran san. Do plaže je svega 5-10 minuta laganog hoda.

21400 Supetar

SVPERTVS HOTELI d.d. (Turističko naselje )

Zamislite hotelski kompleks sa 150,000 kvadratnih metara prekrivenih zelenom mediteranskom vegetacijom, borovim šumama i maslinicima, smješten na otoku i okružen kristalnim plavim vodama Jadranskog mora.

21400 Supetar
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds