• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Dobrodošli na službenu stranicu Turističke zajednica Grada Supetra...

VIDEO - ŠKRIP

 

OTOČKA KUHINJA 

 

Slovo "R"
Kategorije koje počinju s "R"
Upisi koji počinju s "R"

Radoš Vlado

Villa Radoš se nalazi na istočnom dijelu grada preko puta zaštićenog zelenog pojasa. Sastoji se od dva velika, komforna i potpuno klimatizirana apartmana sa odvojenim ulazima, svaki površine ca. 115 četvornih metara. Naši apartmani raspolažu jedanim od najvažnijih preduvjeta za uspješan odmor: velike i komfortabilne prostorije na primjer za 3 para po apartmanu.

21400 Supetar

Raić Josip

U privatnoj kući u mirnom predjelu Supetra, udaljenoj 400 m od centra i plaže, iznajmljujemo 3 apartmana i dvokrevetnu sobu s kupatilom, sve u kategoriji ***. Unutrašnje stepenište uz fleksibilan raspored omogućuje različite kombinacije smještaja.

21400 Supetar

Rajević Darija

Apartmani Rajević nalaze se u mirnom i sigurnom okruženju, svega desetak minuta hodom od centra Grada Supetra i pet minuta od prekrasnih plaža, zabavno-kulturnih sadržaja.

21400 Supetar

Rajević Mario (Studio Apartman )

Apartman ( Mario ) prostrani je apartman s jednom spavaćom sobom i savršeno je mjesto za dvije osobe koje traže mir i tišinu tijekom odmora.Apartman sadrži potpuno opremljenu kuhinju, spavaču sobu sa bračnim krevetom, dnevni boravak sa satelitskom televizijom i klima uređajom, kupaonicu sa tušom.

21400 Supetar

Ravlić Sanda

Mirca Vilakamenica 4 zvjezdice-kategorija. Ova prostrana i komforna vila za odmor nalazi se u mirnom okružju. Kroz borovu šumu ima pogled na more daleko samo 160 m sa pješćanim i  kamenim plažama.

21400 Mirca

Rendić Mirjana

3 Apartmana od 45m2 (2+2)

21400 Supetar

Rendić Željko

VILLA BELVEDERE  idealna je za prijatelje, obitelj. Vila ima tri odvojena apartmana podjeljena između dvije kuće. Odvojeni apartmani pružaju privatnost, ''ljetna kuhinja'', terase i konoba pak pružaju mogućnost zajedničkog druženja.

21400 Supetar

Restović Ina

Udaljnost od centra mjesta iznosi 50m, objekt se nalazi u centru mjesta. Nalazi se u osrednje naseljenom predjelu. Objekt se nazali u blizini plaže, okružen je susjednim kućama, te pruža prekrasan pogled na stari dio grada. Lokalna, vodoopskrba, broj katova u objektu je 2.

21400 Supetar

Rosić Frano

Kuća se nalazi uz more. Kuća se nalazi ispod boroba, u sjeni. Mirca su malo mjesto u blizini Supetra. Na moru se nalaze dvije plaže, brodice, kafić, tuš, konoba, u produžetku prema Supetru je plaža Mutnik 4.

21400 Mirca

Ruth Alison

Posjedujemo tri apartmana. Apartman Lisa u Supetru, Apartman kuća Lavanda u centru Splitske i apartman Chelsea...

APARTMAN LISA 250m od mora centar mjesta na drugom katu zgrade sastoji se od 2 spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje,kupatila i balkona. Parking mjesto. APARTMANI / KUĆA LAVANDA smještena u centru Splitske 150 m od mora  kuća se sastoji od četvorosobnog apartmana u prizemlju kuće. Svaki apartman ima spavaće sobe, kuhinju, dnevni boravak, kupatilo. APARTMAN CHELSEA 700 m od mora sastoji se od 2 spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, kupatilo i  balkona sa pogledom na more 1,5 km od centra mjesta. Parking mjesto. na trećem katu zgrade

2400 Supetar
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds

PRIDRUŽITE NAM SE NA...

 

COMING SOON...


4.SMOTRA HRVATSKOG
OTOČKOG FOLKLORA


Supetar, 19.05.2018. , 19.00h