• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Dobrodošli na službenu stranicu Turističke zajednica Grada Supetra...

VIDEO - ŠKRIP

 

OTOČKA KUHINJA 

 

Slovo "R"
Kategorije koje počinju s "R"
Upisi koji počinju s "R"

Radoš Vlado

Villa Radoš se nalazi na istočnom dijelu grada preko puta zaštićenog zelenog pojasa. Sastoji se od dva velika, komforna i potpuno klimatizirana apartmana sa odvojenim ulazima, svaki površine ca. 115 četvornih metara. Naši apartmani raspolažu jedanim od najvažnijih preduvjeta za uspješan odmor: velike i komfortabilne prostorije na primjer za 3 para po apartmanu.

21400 Supetar

Raić Josip

U privatnoj kući u mirnom predjelu Supetra, udaljenoj 400 m od centra i plaže, iznajmljujemo 3 apartmana i dvokrevetnu sobu s kupatilom, sve u kategoriji ***. Unutrašnje stepenište uz fleksibilan raspored omogućuje različite kombinacije smještaja.

21400 Supetar

Rajević Darija

Apartmani Rajević nalaze se u mirnom i sigurnom okruženju, svega desetak minuta hodom od centra Grada Supetra i pet minuta od prekrasnih plaža, zabavno-kulturnih sadržaja.

21400 Supetar

Rajević Mario (Studio Apartman )

Apartman ( Mario ) prostrani je apartman s jednom spavaćom sobom i savršeno je mjesto za dvije osobe koje traže mir i tišinu tijekom odmora.Apartman sadrži potpuno opremljenu kuhinju, spavaču sobu sa bračnim krevetom, dnevni boravak sa satelitskom televizijom i klima uređajom, kupaonicu sa tušom.

21400 Supetar

Ravlić Sanda

Mirca Vilakamenica 4 zvjezdice-kategorija. Ova prostrana i komforna vila za odmor nalazi se u mirnom okružju. Kroz borovu šumu ima pogled na more daleko samo 160 m sa pješćanim i  kamenim plažama.

21400 Mirca

Rendić Mirjana

3 Apartmana od 45m2 (2+2)

21400 Supetar

Rendić Željko

VILLA BELVEDERE  idealna je za prijatelje, obitelj. Vila ima tri odvojena apartmana podjeljena između dvije kuće. Odvojeni apartmani pružaju privatnost, ''ljetna kuhinja'', terase i konoba pak pružaju mogućnost zajedničkog druženja.

21400 Supetar

Restović Ina

Udaljnost od centra mjesta iznosi 50m, objekt se nalazi u centru mjesta. Nalazi se u osrednje naseljenom predjelu. Objekt se nazali u blizini plaže, okružen je susjednim kućama, te pruža prekrasan pogled na stari dio grada. Lokalna, vodoopskrba, broj katova u objektu je 2.

21400 Supetar

Rosić Frano

Kuća se nalazi uz more. Kuća se nalazi ispod boroba, u sjeni. Mirca su malo mjesto u blizini Supetra. Na moru se nalaze dvije plaže, brodice, kafić, tuš, konoba, u produžetku prema Supetru je plaža Mutnik 4.

21400 Mirca

Ruth Alison

Posjedujemo tri apartmana. Apartman Lisa u Supetru, Apartman kuća Lavanda u centru Splitske i apartman Chelsea...

APARTMAN LISA 250m od mora centar mjesta na drugom katu zgrade sastoji se od 2 spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje,kupatila i balkona. Parking mjesto. APARTMANI / KUĆA LAVANDA smještena u centru Splitske 150 m od mora  kuća se sastoji od četvorosobnog apartmana u prizemlju kuće. Svaki apartman ima spavaće sobe, kuhinju, dnevni boravak, kupatilo. APARTMAN CHELSEA 700 m od mora sastoji se od 2 spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, kupatilo i  balkona sa pogledom na more 1,5 km od centra mjesta. Parking mjesto. na trećem katu zgrade

2400 Supetar
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds