• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Dobrodošli na službenu stranicu Turističke zajednica Grada Supetra...

VIDEO - ŠKRIP

 

OTOČKA KUHINJA 

 

Slovo "K"
Kategorije koje počinju s "K"

Kampovi

 

Upisi koji počinju s "K"

Kakarigi Robert

6 osoba, 2 spavaće sobe, 3 kupaonice, Internet, satelitski TV, tenis teren, blizina mora, klimatizirano, parking, roštilj.

21400 Splitska

Karmelić Katica

Tri apartmana u mirnom dijelu Supetra, potpuno opremljeni. Samo 200m od gradske plaže i centra. Svi apartmani imaju vlastiti parking.

21400 Supetar

Kirigin Borana ( Studio Apartman )

Jednosobni apartman. Soba sa 2+1 ležak, trpezarija sa kaučom i niša. Kupaonica sa mašinom za rublje, klima uređaj, satelit, terasica i roštilj u dvorišnoj kučici.

21400 Supetar

Kirigin Mira ( Studio Apartman )

Apartman je dvosobni, odnosno petoležajni (4+1). Nalazi se u prizemlju sa terasicom sa sjeverne strane. Sa dvorišnom kučicom u kojoj je roštilj. Klasična kuhinja, dvije sobe i kupaonica sa mašinom za rublje. Klima uređaj i satelit.

21400 Supetar

Kirin Mirka

21410 Splitska

Kliškić Nives

Apartman se nalazi u obnovljenoj staroj kamenoj kući u samom centru Grada Supetra.

21400 Supetar

Kolega Neva

App raspoleže: spavaonica na polu katu, u dnevnom boravku nalazi se radio prijamnik, tv, video. U kupaoni je tuš kabina, umivaonik, wc, a u kuhinji el. kuhalo,  mikrovalna,hladnjak.  Terasa je vanjska u zelenom okruženju.  Omogućen je parking za vozila.

21400 Supetar

Kolimbatović Jozo

U prekrasnoj dijelu Supetra u ponudi se nalaze dva apartmana za iznajmljivanje. Apartman 1 ( 4+2) i apartman 2 (2+2)...

21400 Supetar

Konoba Lukin

Konoba lukin smjestila se na zapadnoj strani supetarske luke. Unutrašnjost je u kamenu i drvu. Nudi se sve vrste mesa i kvalitetna riva, posluženo u ugodnom ambijentu. Od specijaliteta izdvajamo razne pašte i rižote.

21400 supetar

Konoba Vinotoka

Restoran "Konoba Vinotoka", Konoba Vinotoka je restoran sa dugogodišnjim iskustvom poznat po ribljim sprecijalitetima. Tvrtka posjeduje svoju kuću pa tako restoran na ponudi ima svakodnevno svježu ribu i školjke.

21400 Supetar
<< Početak < « 1 2 » > Kraj >>
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds