• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Dobrodošli na službenu stranicu Turističke zajednica Grada Supetra...

VIDEO - ŠKRIP

 

OTOČKA KUHINJA 

 

Slovo "G"
Upisi koji počinju s "G"

Gabrić Denis (Studio Apartman)

Studio apartman u prizemlju kuće 25 m2 + 12 m2 terase. Ulaz zaseban. Bračni krevet+ kompletna kuhuinja, kupatilo tv, satelit, klima uređaj. Drugi apartman:  -apatrman 2+1 za 3 osobe. 1 spavaća soba. -bračni krevet i 1 krevet za odraslu osobu -kupatilo-wc -kuhinja kompletna, tv,satelit, klima uređaj. Ispred apartmana terasa sa zasebnim stolom.

21400 Supetar

Gabrić Vladimir

Obiteljska kuća u mirnom dijelu Supetra. Apartman se nalazi na katu od 100m2. Soba 12m2.

21400 Supetar

Galerija "Ivan Rendić"

Galerija „Ivan Rendić“ je zbirka sakupljenih umjetnina Ivana Rendića, njegovih skulptura, reljefa i nacrta. Posjetitelj se u njoj upoznaje s počecima novijeg hrvatskog kiparstva, s djelima umjetnika koji mu je samopožrtvovano gradio temelje. Otvorena 1999.g. galerija danas sadrži 18 skulptura i reljefa i 50 originalnih nacrta, crteža, fotografija i dokumenata Rendićeva života. Galerija je danas središte supetarskog i bračkog kulturnog života, a u njoj se često ugošćuju i postavljaju mnogobrojne izložbe, predavanja, predstavljanja knjiga, koncerti i književni susreti.


Gospodnetić Juraj

Iznajmljujemo 2. studio apartmana i jednu sobu, kompletno uređeno.

21400 Supetar

Greget Vedran

2.sobni stan na II. katu zgrade. TV, klima, praona, 500 metara odmora. 1km od centra Supetra..

21400 Put Vele Luke 12A, Supetar

Gromela-ing d.o.o

Konoba Mate nalazi se u Mircima, na samoj obali mora. Tijekom sezone svakodnevno nudi raznovrsna jela: riblje specijalitete, jela sa roštilja i ispod peke. Bogata ponuda jela a la carte te bogata vinska karta. Organiziramo grupne ručkove, domjenke i proslave.

21400 Mirca

Guerieri Jakov

U obiteljskoj kući nalaze se 2 apartmana za iznajmljivanje. Prvi apartman sadrži 5 ležaja, tv, terasu. Drugi apartman sa 6 ležaja, tv, terasa. Kućnim ljubimcima nije dozvoljeno. Osiguran parking. U sklopu kuće, u velikom dvorištu nalazi se roštilj.

21400 Mirca

Guić Tonko

Privatna kuća sa 3 opremljena apartmana, smještena u mirnom dijelu Supetra, 150 m od najbliže pješčane plaže, 350m od najbližeg marketa i 15 min ugodne šetnje do centra grada. Kuća je površine 240m2 sa moderno uređenim interijerom, okružena mediteranskim vrtom, površine 600m2.

21400 Supetar

Gumonca Luxury Villas

Ville s bazenima smještene u blizini mora i plaže, ekskluzivno dizajnirane i potpuno opremljene za maksimalnu udobnost i opuštanje.Tradicionalna kamena vila, s bazenom, za 6-8 osoba, u romantičnom okruženju starog dalmatinskog mjesta.

21400 Mirca

GURSKI MILEVKA

Apartman-kuča 84+1) Gurski *** nalazi se u Mricima pri moru, 3km od Supetra. Apartman čini dvije spavaće sobe na katu od kojih veća ima prostrani blakon koje gleda prema moru.

21400 Supetar
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds