• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Dobrodošli na službenu stranicu Turističke zajednica Grada Supetra...

VIDEO - ŠKRIP

 

OTOČKA KUHINJA 

 

Slovo "C"
Upisi koji počinju s "C"

Caffe bar "Roso"

Roso bar je svoja vrata prvi put otvorio 2005. godine čime je nočni život grada Supetra učinio zanimljivijim. Mnogobrojni stalni gosti i prijatelji prepoznali su karakter svog omiljenog mjesta za savršen provod. Tijekom godina broji sve veći broj gostiju, konstantno modernizira svoj interijer i obogaćuje svoju ponudu po željama svojih posjetitelja.

Ugodan ambijent Roso bara osmišljen je s namjenom da pruži uživanje svakom gostu. Raznoliki izbor koktela, stranih i domaćih pića...

21400 supetar

Caglević Vesna

Apartmani-Vesna-nalaze se u mirnom dijelu Supetra, udaljeni od centra 10-15 m laganog hoda. U ponudi imamo 4 apartmana: Irena, Marisa, Ivana, Mare- za 4-5 osoba.

21400 Supetar

CAMP - WATERMAN BEACH VILLAGE****

WATERMAN BEACH VILLAGE novi je izbor odmora za one koji žele biti bliže prirodi. U ponudi su ukupno 43 bungalova smještena uz plažu, u okruženju borove šume.

21400 Vrilo 7, Supetar

Ceglec Smiljana

Naša se kuća nalazi na rivi malog prekrasnog mjesta Splitska na otoku Braču. Ukusno je uređena i idealna za obitelj i prijatelje. Nekoć je bila dio gospodskog imanja Ceireno pa danas spada u spomenik kulture RH, prve kategorije. Kao takva je izvana zadržala dalmatinski rustikalni stil.

21410 Splitska

Culić Franjka

U mirnom predjelu Supetra iznajmljujemo potpuno opremljen i uređen apartman. Apartman se nalazi u kamenoj obiteljskoj kući, građenoj u modernom dalmatinskom stilu, okruženoj vrtom sa predivnim pogledom na more.


Cvitanić Dragica

Nudimo Vam komforni apartman za 6 osoba u mirnom predjelu Supetra bez prometne gužve. U apartmanu se nalaze tri dvo- krevetne sobe, dva kupatila s tuš kabinama, kuhinja, blagovaonica, prostrani dnevni boravak i dva balkona s kojih puca prekrasan pogled na  brački kanal.


21400 Supetar
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds