• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Dobrodošli na službenu stranicu Turističke zajednica Grada Supetra...

VIDEO - ŠKRIP

 

OTOČKA KUHINJA 

 

Slovo "B"
Upisi koji počinju s "B"

Babarović Nevenka

Komforan apartman s pogledom na more, klimatiziran, tv, sat. Površine 80m2.

21410 Splitska

Baloević Anka Apartman

Naša obitelj Vam nudi komforne apartmane, 200m od mora, sa po dva kupatila i velikim terasama s pogledom na more.Barhanović Anka

Naša privlačna i prostrana kuća na dva kata, okružena dobro održanim vrtom, smještena je svega 5 minuta hoda od centra Supetra, dućana, restorana i plaža.

21400 Supetar

Barhanović Joško

Apartman je smješten u obiteljskoj kući na drugom katu. Objekt sadrži 2. dvokrevetne sobe, kuhinju s klimom, mikrovalnom, aparatom za filter kavu. Kupatilo s perilicom rublja, balkon s pogledom na more, parking za automobil. Kuća je okružena zelenilom, a smještena je u mirnom dijelu grada.

21400 Supetar

Barhanović Silvana

Apartman je smješten u obiteljskoj kući na prvom katu. Objekt sadrži: 4 dvokrevetne sobe, 2 kupatila, kuhinju-blagavonu s tv-om..

21400 Supetar

Bartulović Marija

Apartman se nalazi u mirnom okruženju 3 minute pješice do plaže, a 5 minuta do centra grada. Sastoji se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, terase i kuhinje.

21400 Supetar

Bašić Mirko

Objekt se nalazi 300 metara od centra i plaže. U prizemlju su dva dvoležajna apartmana. Na katu se nalazi jedan dvoležajni apartman sa terasom i pogledom na more i dvije dvokrevetne sobe sa terasom uz mogućnost korištenja zajdeničke kuhinje.

21400 Supetar

Bekavac Milan (Studio Apartman)

Stambena zgrada sa dva apartmana za iznajmljivanje

21400 Supetar

Benny's Bar

Benny’s Bar se nalazi na gradskoj plaži ‘Banj’ u Supetru, 10 minuta pješice od centra. Idealna lokacija za čitavu obitelj! Posjetite nas tijekom dana i uživajte sa djecom u vožnji vodenim toboganom ili se odmarajte na ležaljkama uživajući u spektakularnom pogledu na obalu ispijajući jedan od naših senzacionalnih koktela.

21400 Supetar

Bezmalinović Nikša

Apartmani se nalaze u Splitskoj. Imam apartman (6+1) i apartman (4+1).

21410 Splitska
<< Početak < « 1 2 3 » > Kraj >>
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds