• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Dobrodošli na službenu stranicu Turističke zajednica Grada Supetra...

VIDEO - ŠKRIP

 

OTOČKA KUHINJA 

 

SVPERTVS HOTELI d.d. (Turističko naselje )

Zamislite hotelski kompleks sa 150,000 kvadratnih metara prekrivenih zelenom mediteranskom vegetacijom, borovim šumama i maslinicima, smješten na otoku i okružen kristalnim plavim vodama Jadranskog mora.

21400 Supetar

Villa MIDEA

Obrt "MIDEA", za smještaj i usluge u turizmu, zamišljen je kao obiteljsko gospodarstvo i kao takav postoji od 9. mjeseca 2003. godine.


Villa Supetar

Vrlo ugodan mali obiteljski hotel izgrađen u tradicionalnom stilu bračkog kamena u centru Supetra. Sve sobe i apartman su klimatizirani (grijanje/hlađenje), imaju tuš/wc, balkon, televiziju i telefon. U sklopu hotela nalazi se restoran, aperitiv bar, vrtna restauracija, turistička agencija.

21400 Supetar

''BRAČKA PERLA'' (Aparthotel )

Zaljubljenicima u istinske prirodne ljepote otoka, tragateljima za umjetničkim nadahnućem i hedonistima koji čeznu za udobnosti dalmatinskih ljetnikovaca, na prelijepom otoku Braču (mjesto Supetar)...

21400 Supetar

''MARINA BEACH'' ( Aparthotel )

Apartmani Gromela nalaze se u mjestu Mirca, na otoku Braču, svega nekoliko metara od mora. Iz apartmana se pruža prekrasan pogled na Brački kanal i Split u daljini, a čim otvorite vrata balkona, sobu će vam ispuniti umirujući zvuk valova i čarobni mirisi mora.


21400 Mirca

''PALUTE'' (Pension)

Kao primjer reperezentativne turističke ponude, svakako  treba izdvojiti privatni pansion "Palute", obitelji Martinović.

21400 Supetar

''VELARIS'' (Turističko naselje )

Smješteno u slikovitoj uvali Vela Luka, na zapadnom dijelu Supetra, tourist resort Velaris pravi je izbor za opuštajući i relaksirajući odmor. Mirna oaza nedirnute prirode ispunjena mirisom starih borova, pravo je utočište za sve one koji žele pobjeći od gradske vreve...

21400 Supetar

''VILLA ADRIATICA''

U Villi Adriatica Vi i Vaša obitelj ili prijatelji bit ćete toplo dočekani i dobrodošli, a naše osoblje dati će sve od sebe da se na zasluženom odmoru osjetite našu Villu kao svoj drugi dom.

21400 Supetar

''VILLA BRITANIDA''

Vila Britanida je intiman i udoban hotel koji je otvoren tijekom cijele godine. Smješten je na nepunih 300 metara od povijesnog centra Grada Supetra (Porat)...


21400 Supetar
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds