• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Dobrodošli na službenu stranicu Turističke zajednica Grada Supetra...

VIDEO - ŠKRIP

 

OTOČKA KUHINJA 

 

SVPERTVS HOTELI d.d. (Turističko naselje )

Zamislite hotelski kompleks sa 150,000 kvadratnih metara prekrivenih zelenom mediteranskom vegetacijom, borovim šumama i maslinicima, smješten na otoku i okružen kristalnim plavim vodama Jadranskog mora.

21400 Supetar

Villa MIDEA

Obrt "MIDEA", za smještaj i usluge u turizmu, zamišljen je kao obiteljsko gospodarstvo i kao takav postoji od 9. mjeseca 2003. godine.


Villa Supetar

Vrlo ugodan mali obiteljski hotel izgrađen u tradicionalnom stilu bračkog kamena u centru Supetra. Sve sobe i apartman su klimatizirani (grijanje/hlađenje), imaju tuš/wc, balkon, televiziju i telefon. U sklopu hotela nalazi se restoran, aperitiv bar, vrtna restauracija, turistička agencija.

21400 Supetar

''BRAČKA PERLA'' (Aparthotel )

Zaljubljenicima u istinske prirodne ljepote otoka, tragateljima za umjetničkim nadahnućem i hedonistima koji čeznu za udobnosti dalmatinskih ljetnikovaca, na prelijepom otoku Braču (mjesto Supetar)...

21400 Supetar

''MARINA BEACH'' ( Aparthotel )

Apartmani Gromela nalaze se u mjestu Mirca, na otoku Braču, svega nekoliko metara od mora. Iz apartmana se pruža prekrasan pogled na Brački kanal i Split u daljini, a čim otvorite vrata balkona, sobu će vam ispuniti umirujući zvuk valova i čarobni mirisi mora.


21400 Mirca

''PALUTE'' (Pension)

Kao primjer reperezentativne turističke ponude, svakako  treba izdvojiti privatni pansion "Palute", obitelji Martinović.

21400 Supetar

''VELARIS'' (Turističko naselje )

Smješteno u slikovitoj uvali Vela Luka, na zapadnom dijelu Supetra, tourist resort Velaris pravi je izbor za opuštajući i relaksirajući odmor. Mirna oaza nedirnute prirode ispunjena mirisom starih borova, pravo je utočište za sve one koji žele pobjeći od gradske vreve...

21400 Supetar

''VILLA ADRIATICA''

U Villi Adriatica Vi i Vaša obitelj ili prijatelji bit ćete toplo dočekani i dobrodošli, a naše osoblje dati će sve od sebe da se na zasluženom odmoru osjetite našu Villu kao svoj drugi dom.

21400 Supetar

''VILLA BRITANIDA''

Vila Britanida je intiman i udoban hotel koji je otvoren tijekom cijele godine. Smješten je na nepunih 300 metara od povijesnog centra Grada Supetra (Porat)...


21400 Supetar
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds

PRIDRUŽITE NAM SE NA...

 

COMING SOON...


4.SMOTRA HRVATSKOG
OTOČKOG FOLKLORA


Supetar, 19.05.2018. , 19.00h